Як прискорити роботу з прайс-листом постачальника?

Знайома ситуація? У Вашого постачальника оновився асортимент, і він надіслав Вам всю номенклатуру: як стару так і нову.

Ваші дії?

   1. Завантажити асортимент вручну.

Це займає багато часу,сил і нервів. Потрібно бути дуже уважними, щоб не допустити помилок. А якщо у вас багато постачальників і багато позицій товару? І всі вони надсилають різні шаблони файлів? У кожному з яких свій порядок (або безлад). Не дуже привабливий варіант, правда?

   2.Завантажити автоматично.

Розберемо на прикладі використання конфігурації“BAS для інтернет-магазину». Завантаження одного файлу від Постачальника займає 2-3 хв, що економить Ваш час. Для цього достатньо перейти у вкладку “Інтернет-магазин «і вибрати розділ» обробка завантаження даних постачальників” (як відбувається процес завантаження дивіться у відео нижче).

✓ Наша система дозволяє під кожного постачальника встановлювати свої налаштування.

Вони будуть використовуватися кожного разу при роботі з цим постачальником. Також можна додатково створити ще кілька налаштувань під різні угоди з одним постачальником.

✓ “BAS для інтернет-магазину” робить зв’язку між вашим товаром на сайті і товаром постачальника, яка зберігається.

Наприклад, у нас може бути кілька постачальників, які поставляють вам один і той же товар, при цьому у кожного постачальника цей товар може називатися по-різному. Ми в системі робимо зв’язку ваш товар-товар Постачальника один раз, і далі система сама завантажує всі дані правильно.

✓ Робота з цінами Постачальника

Також в системі постачання йде робота з цінами постачальника, де вам будуть пропонуватися варіанти найнижчої ціни ,найшвидший термін поставки і т. д. Система формує відразу всі замовлення постачальникам на підставі цих даних.

✓ Завантаження зображень в базу

Додатково наш завантажувач може завантажувати зображення товару в базу за посиланням з Інтернету, може їх оновлювати, якщо змінилися.& nbsp;завантажує залишки Постачальника, з перетворенням незрозумілих значень, наприклад, «багато», «мало» в числа, які далі можуть показуватися менеджеру під час формування замовлення Покупця.

Подивитися, як працює завантажувач можна в відео. Якщо після перегляду залишаться питання або знадобиться додаткова інформація, звертайтеся, наші консультанти вам допоможуть .

logo